top of page
Poštnina in dostava 

Pri nakupu nad 40 € je dostava brezplačna. Pri nakupu do 40 € vam bomo zaračunali dostavo v višini 2,90 EUR.

Izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v času 5-7 delovnih dni od prejema plačila. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo obvestili preko elektronske pošte ali po telefonu. 

 

Reklamacije

Vračilo izdelkov z osebnim imenom ni mogoče, razen v primeru da je prišlo do naše napake ( barva izdelka, nepravilno izvezeno ime,...).

Skladno z določili 43.člena Zakona o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila na elektronski naslov info@babybutik.si.

Nepersonalizirane izdelke lahko vrnete v roku 15 dni, v kolikor niste zadovoljni z izdelkom. Rok začne teči z datumom dostave paketa. Izdelek, ki ga vračate mora biti nepoškodovan, nerabljen in v originalni embalaži. Kupec mora o nameravanem naročilu obvestiti ponudnika na e-naslov info@babybutik.si.

V primeru, da ste prejeli paket, ki se je poškodoval med transportom (embalaža ima vidne poškodbe) ali kaže znake odprtja, ga takoj reklamirajte vašemu pismonoši, paket odnesite na pošto ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo vas, da o tem obvestite tudi nas na e- naslov info@babybutik.si.

Na vaš TRR vam bomo vrnili denar najkasneje v 15 delovnih dneh od prejema reklamacije. Lahko pa se odločite za zamenjavo in izberete drug izdelek.

Plačilo

* Po predračunu

Ob izbiri plačila po predračunu, uporabnik po potrditvi naročila dobi na spletni strani in elektronski naslov podatke o znesku in poslovnem računu ponudnika, na katerega je potrebno nakazati znesek za kupljene izdelke.

Predračun lahko plačate preko spletnega bančništva, na pošti ali v banki z nalogom BN02 ali BN01. Po prejemu sredstev na naš račun vam bomo odposlali izdelke na vaš naslov.

 

Podatki za plačilo naloga:

Transakcijski račun: SI56 0205 8025 4271 959 (odprt pri NLB)

Prejemnik nakazila: SIPEX- SINIŠA PEULIĆ s.p., AHLINOVA ULICA 13A, 1291 ŠKOFLJICA

Za sklic in namen plačila navedite številko oz. datum naročila.

* Paypal:

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

bottom of page