Splošni pogoji
 
9982057_m
Podjetje BABY BUTIK spletna trgovina
SIPEX- Siniša Peulić s.p.
Ahlinova 13a, 1291 Škofljica
Zavezanci za DDV: NE
telefon: 031/518049
e pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Splošni pogoji spletne trgovine Baby Butik so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 
CENE
Cene izdelkov so v eurih (EUR).
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
 
PLAČILO
Od 1.1.2016 z uvedbo davčnih blagajn nakup preko plačila PO POVZETJU ni več mogoč, ker od tega datuma več ne poslujemo z GOTOVINO!
Po predračunu
Ob izbiri plačila po predračunu, uporabnik po potrditvi naročila dobi na spletni strani in elektronski naslov podatke o znesku in poslovnem računu ponudnika, na katerega je potrebno nakazati znesek za kupljene izdelke.
Predračun lahko plačate preko spletnega bančništva, na pošti ali v banki z nalogom BN02 ali BN01. Po prejemu sredstev na naš račun vam bomo odposlali izdelke na vaš naslov.
 
Podatki za plačilo naloga:
Transakcijski račun: SI56 0205 8025 4271 959 (odprt pri NLB)
Prejemnik nakazila: SIPEX- SINIŠA PEULIĆ s.p., AHLINOVA ULICA 13A, 1291 ŠKOFLJICA
Za sklic in namen plačila navedite številko naročila.
Primer izpolnjevanja UPN položnice:
 
upn položnica
 
 DOSTAVA
Izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v času 4-5 delovnih dni od prejema plačila. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo obvestili preko elektronske pošte ali po telefonu. 
 
REKLAMACIJE IN VRAČILO IZDELKOV
Vračilo izdelkov z osebnim imenom ni mogoče, razen v primeru da je prišlo do naše napake ( barva izdelka, nepravilno izvezeno ime,...).
Skladno z določili 43.člena Zakona o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Nepersonalizirane izdelke lahko vrnete v roku 15 dni, v kolikor niste zadovoljni z izdelkom. Rok začne teči z datumom dostave paketa. Izdelek, ki ga vračate mora biti nepoškodovan, nerabljen in v originalni embalaži. Kupec mora o nameravanem naročilu obvestiti ponudnika na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
V primeru, da ste prejeli paket, ki se je poškodoval med transportom (embalaža ima vidne poškodbe) ali kaže znake odprtja, ga takoj reklamirajte vašemu pismonoši, paket odnesite na pošto ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo vas, da o tem obvestite tudi nas na e- naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
Na vaš TRR vam bomo vrnili denar najkasneje v 15 delovnih dneh od prejema reklamacije. Lahko pa se odločite za zamenjavo in izberete drug izdelek.
 
ZASEBNOST
Podjetje se zavezuje k varovanju podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi pridobljeni podatki se izključno uporabljajo za komunikacijo z uporabnikom. Podatki se ne posredujejo tretjim osebam.